DOBRO DOŠLI


Dobro došli na internet prezentaciju EFT-HE Ulog d.o.o., članicu EFT Grupe.

EFT grupa se bavi trgovinom i investicijama u energetskom sektoru, posebno u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Kroz trgovinu, ulaganja u nova energetska proizvodna postrojenja i izgradnju novih prenosnih kapaciteta, EFT predvodi razvoj tržišta električne energije u jugoistočnoj Evropi.

HE ULOG


Projekat predviđa izgradnju HE Ulog snage 35 MW na gornjem toku rijeke Neretve u opštini Kalinovik, po osnovu koncesije za izgradnju i korišćenje hidroelektrane Ulog, dodijeljene od strane Vlade Republike Srpske.

OPŠIRNIJE

VIJESTI


25.01.2021.
OGLAS

Društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i prodaju električne energije „EFT HE ULOG“ d.o.o. Kalinovik, raspisuje OGLAS za prijem u radni odnos Građevinski inženjer – 1 izvršilac

25.01.2021.
OGLAS

Društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i prodaju električne energije „EFT HE ULOG“ d.o.o. Kalinovik, raspisuje OGLAS za prijem u radni odnos Mašinski inženjer – 1 izvršilac

06.08.2020.
Saopštenje za javnost

Kalinovik, 06. avgust 2020. – Povodom početka školske godine, kompanija EFT HE Ulog d.o.o. donirala je danas udžbenike Gimnaziji „Kalinovik” iz Kalinovika.